Αδελφός Μαράια Κάρεϊ: Είναι αλκοολική, παίρνει ψυχοφάρμακα, φοβάμαι ότι θα πεθάνει - iefimerida.gr

Αδελφός Μαράια Κάρεϊ: Είναι αλκοολική, παίρνει ψυχοφάρμακα, φοβάμαι ότι θα πεθάνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αδερφός της Μαράια Κάρεϊ φοβάται ότι ο εθισμός της στο αλκοόλ θα την σκοτώσει και ισχυρίζεται ότι δεν την έχει δει ποτέ νηφάλια.

Ο Μόργκαν που έχει να μιλήσει απευθείας με την τραγουδίστρια περισσότερα από δύο χρόνια εξέφρασε και την ανησυχία του σχετικά με την ικανότητα της να φροντίσει τα τετράχρονα δίδυμα επειδή, όπως υποστηρίζει, προσπαθεί να «πνίξει» τα προβλήματά της στο κρασί και τις σαμπάνιες.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το πρόβλημά της ξεκίνησε το 2001 όταν αντιμετώπισε προβλήματα με την ψυχική της υγεία, ενώ όπως αποκάλυψε στον National Enquirer «η Μαράια έπινε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ακόμα και όταν θήλαζε».

Αδελφός Μαράια Κάρεϊ: Είναι αλκοολική, παίρνει ψυχοφάρμακα, φοβάμαι ότι θα πεθάνει | iefimerida.gr 0

Τα δύο αδέρφια το 1991

«Δε μπορώ να πω ότι βρέθηκα ποτέ μαζί της ενώ ήταν νηφάλια, και αυτό είναι πολύ τρομακτικό», είπε Μόργκαν τονίζοντας ότι η 45χρονη αδερφή του παίρνει και ένα κοκτέιλ αντιψυχωσικών φαρμάκων από Zyprexa, Ativan και Depakote. «Φοβάμαι ότι θα πεθάνει όπως η Γουίτνεϊ Χιούστον», είπε.

Ο Μόργκαν ανέφερε επίσης ότι η τραγουδίστρια έχει απομακρύνει από δίπλα της «τους μόνους ανθρώπους που ήταν αξιόπιστοι» και τόνισε ότι στην περίπτωση που της συμβεί κάτι, δε θα διστάσει να κατηγορήσει τον περίγυρό της.

Από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε ο σύζυγος της τραγουδίστριας για τον οποίο χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς. Όπως είπε, ο μόνος λόγος για τον οποίο την παντρεύτηκε ήταν τα λεφτά της.

Αδελφός Μαράια Κάρεϊ: Είναι αλκοολική, παίρνει ψυχοφάρμακα, φοβάμαι ότι θα πεθάνει | iefimerida.gr 1
Αδελφός Μαράια Κάρεϊ: Είναι αλκοολική, παίρνει ψυχοφάρμακα, φοβάμαι ότι θα πεθάνει | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαράια Κάρεϊ αδερφός εθισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ