22χρονη σερβιτόρα: Γιατί έδωσα το νεφρό μου σε έναν άγνωστο [εικόνες] - iefimerida.gr

22χρονη σερβιτόρα: Γιατί έδωσα το νεφρό μου σε έναν άγνωστο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 22χρονη σερβιτόρα στην κεφετέρια Hooter, στην Γεωργία των ΗΠΑ, δώρησε το νεφρό της σε έναν 72χρονο πελάτη και η είδηση συγκίνησε όλο τον κόσμο.

Η Mariana Villarreal, δημοσιοποίησε το θέμα στα social media και όλοι παρακολούθησαν αυτή την απίστευτη υπόθεση. Η κοπέλα δώρησε από καλοσύνη το νεφρό της στον Don Thomas, ο οποίος είχε χάσει τα δικά του νεφρά από καρκίνο. Η μεταμόσχευση και η εγχείριση πέτυχαν ενώ και οι δύο χαίρουν άκρας υγείας.

22χρονη σερβιτόρα: Γιατί έδωσα το νεφρό μου σε έναν άγνωστο [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Οπως ανέφερε η κοπέλα ο 72χρονος ήταν πελάτης στην καφετέρια για πάνω από 10 χρόνια.
Η ίδια εξήγησε και για ποιό λόγο το έκανε. «Δεν μπόρεσα να κάνω κάτι για τη γιαγιά μου κι αν ο Don μπορέσει να ζήσει ακόμη δύο χρόνια ευτυχισμένος, όπως ήταν πάντα, αυτό θα είναι υπέροχο», έγραψε.

22χρονη σερβιτόρα: Γιατί έδωσα το νεφρό μου σε έναν άγνωστο [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Εγινε γνωστό ότι ο Τόμας, γνωστός ως Don, είναι βετεράνος του πολέμου στο Βιετνάμ, πατέρας δύο παιδιών και έχει πιθανότητα να ζήσει ξανά μια φυσιολογική ζωή. Η γυναίκα του πέθανε από καρκίνο του στήθους και ο ίδιος αρρώστησε βαριά.

22χρονη σερβιτόρα: Γιατί έδωσα το νεφρό μου σε έναν άγνωστο [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η Villarreal δεν έλαβε χρηματική αμοιβή για να δώσει το νεφρό της, αλλά έφτιαξε μία ιστοσελίδα για οικονομική ενίσχυση, την περίοδο που δεν θα μπορεί να πηγαίνει στην δουλειά της, μαζεύοντας ήδη 3.000 δολάρια ως βοήθημα.

22χρονη σερβιτόρα: Γιατί έδωσα το νεφρό μου σε έναν άγνωστο [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Η ίδια δηλώνει πως σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στην δουλειά της, ενώ όπως σημειώνει αν και δεν βλέπει ακόμα τον Don είναι σίγουρη πως τα άλλα κορίτσια του Hooters τον προσέχουν και με το παραπάνω.

22χρονη σερβιτόρα: Γιατί έδωσα το νεφρό μου σε έναν άγνωστο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερβιτόρα νεφρό δωρεά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ