Βουρκωμένος ο Αθανασιάδης: «Αν ήμουν πρόεδρος θα μας έδιωχνα όλους» [βίντεο] - iefimerida.gr

Βουρκωμένος ο Αθανασιάδης: «Αν ήμουν πρόεδρος θα μας έδιωχνα όλους» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλώσεις που σίγουρα θα συζυτηθούν έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, τονίζοντας με βουρκωμένα μάτια ότι αν ήταν στη θέση του προέδρου θα είχε διώξει όλη την ομάδα με την εικόνα που αυτή παρουσίασε στα πλέι-οφ.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση μίλησε στην κάμερα της NOVA λέγοντας ότι κανείς από τους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα και πως η ομάδα είναι άρρωστη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Προσωπικά ντρέπομαι που είμαι εδώ. Όλοι θα έπρεπε να ντρέπονται. Δύο - τρία πράγματα θέλω να πω στον κόσμο. Λίγο υπομονή. Μετά την Τρίπολη θα πω δύο-τρία πράγματα για όσα έγιναν όλη την χρονιά και ο πρόεδρος ας αποφασίσει. Αν ήμουν πρόεδρος, θα μας έδιωχνα όλους. Δεν αξίζουμε να είμαστε εδώ και να φοράμε αυτή την φανέλα! Δεν υπάρχει ομάδα. Είναι άρρωστη.

Δεν μπορούμε να βάζουμε τους εαυτούς μας πάνω από την ομάδα. Αυτό γίνεται από την αρχή της χρονιάς. Γι’ αυτό βλέπετε αυτή την εικόνα στο γήπεδο και έρχονται αυτά τα αποτελέσματα. Ότι και να πω είναι λίγο. Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Δεν αυτές τις εμφανίσεις δεν αξίζαμε τίποτα στα Play-off. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας. Αυτή είναι η αλήθεια και η εικόνα βγαίνει και στο γήπεδο.

Εσείς που βλέπετε αυτή την εικόνα νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην Τρίπολη; Τίποτα δεν αλλάζει. Η ομάδα είναι άρρωστη, το βλέπετε. Εύχομαι ο πρόεδρος να κάνει κάτι και να αλλάξει κάποια πράγματα. Προσωπικά ντρέπομαι να βλέπω έτσι την ομάδα στην οποία μεγάλωσα και αγάπησα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ