«Πληρώνω για ένα έγκλημα που δεν διέπραξα» - iefimerida.gr

«Πληρώνω για ένα έγκλημα που δεν διέπραξα»

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθώα για μια ακόμα φορά δήλωσε σήμερα η αμερικανίδα φοιτήτρια Αμάντα Νοξ, η οποία κατηγορείται για δολοφονία της βρετανής συγκατοίκου της, Μέρεντιθ Κέρτσερ, το 2007 στην Περούτζια.

Κατά την τελευταία ημέρα της εκδίκασης της έφεσής της κατά της πρωτόδικης καταδίκης της, η 24χρονη φοιτήτρια δήλωσε, λίγο πριν το δικαστήριο αποσυρθεί για να αποφασίσει ποια θα είναι η ετυμηγορία του, ότι «οι κατηγορίες είναι εντελώς άδικες. Πληρώνω για ένα έγκλημα που δε διέπραξα. Θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου. Θέλω να ξαναβρώ τη ζωή μου. Δε σκότωσα, δε βίασα, δεν ήμουν εκεί».

Η 21χρονη φοιτήτρια από το Λιντς Μέρεντιθ Κέρτσερ, είχε βρεθεί ημίγυμνη μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τη Νοξ. Το σώμα της έφερε 43 μαχαιριές. Η νεκροψία έδειξε ότι είχε προηγουμένως βιαστεί.

Η Νοξ είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 26ετή κάθειρξη, ενώ ο εισαγγελέας έχει ζητήσει ισόβια. Σύμφωνα με την απόφαση, η Νόξ και ο τότε φίλος της έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στη Μέρεντιθ ενώ ο Ρούντι Γκεντέ, ένας άστεγος από την Ακτή του Ελεφαντοστού, της κρατούσε τα χέρια επειδή η 21χρονη δεν ήθελε να συμμετάσχει σε ερωτικά παιχνίδια. Όλοι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ