Μέρκελ: Εργαζόμαστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία εντός του χρονοδιαγράμματος - iefimerida.gr

Μέρκελ: Εργαζόμαστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία εντός του χρονοδιαγράμματος

Andrea Bonetti / PM Hand Out / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις εντατικές προσπάθειες της ίδιας αλλά και των Θεσμών μίλησε η Γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, ώστε να υπάρξει συμφωνία με την Αθήνα.

«Εργαζόμαστε εντατικά με την Ελλάδα και τους θεσμούς ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία εντός του υφιστάμενου χρονοδιαγράμματος», τόνισε σε δηλώσεις της μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο της Αιγύπτου.

Η καγκελάριος ήταν αρκετά σαφής σε ολοκλήρωση της συμφωνίας «μέσα στο χρονοδιάγραμμα», όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να δοθεί περισσότερος χρόνος πέραν του τέλους Ιουνίου.

Την Παρασκευή θα πρέπει να καταβληθεί η δόση προς το ΔΝΤ, με στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης να υποστηρίζουν ότι δεν θα πληρωθεί το Ταμείο εάν δεν υπάρχουν ενδείξεις για συμφωνία.

Στα τέλη Ιουνίου ολοκληρώνεται το ελληνικό πρόγραμμα, με πολλούς αξιωματούχους να προσδιορίζουν την 30η Ιουνίου ως το πραγματικό όριο για οριστική συμφωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 'Άγκελα Μέρκελ συμφωνία Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ