Πυρετός στον ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία με το βλέμμα στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Πυρετός στον ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία με το βλέμμα στις Βρυξέλλες

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονες διεργασίες σε όλα τα επίπεδα του κυβερνώντος κόμματος βρίσκονται σε εξέλιξη και με τη συμφωνία να βρίσκεται προ των πυλών συνεδριάζει στις 3 το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του οργάνου θα ενημερώσει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Τάσος Κορωνάκης, με όλα τα βλέμματα- όπως είναι αναμενόμενο- να είναι στραμμένα στις κρίσιμες επαφές που θα έχει απόψε ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες.

Την ίδια ώρα, έμπειρο κοινοβουλευτικός στέλεχος αναφέρει στο iefimerida.gr πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα «θα συγκληθεί τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα μόνο σε περίπτωση που υπάρξει κείμενο συμφωνίας», πράγμα που θα σημαίνει ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Από κει και πέρα, επιβεβαιώνει πως πράγματι έχουν κατατεθεί μεμονωμένα αιτήματα από βουλευτές. Ορισμένα εξ' αυτών προέρχονται από τους κ.κ. Θανάση Πετράκο, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Δημήτρη Κοδέλα.

Οι 4 βουλευτές που ζητούν ΚΟ αύριο Πέμπτη

Το iefimerida.gr έχει στη διάθεσή του το κείμενο 4 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν να συγκληθεί η ΚΟ του κόμματος αύριο Πέμπτη.

«Επειδή βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων είναι επείγουσα ανάγκη να υπάρξει άμεσα σύγκλιση της ΚΟ.

Προτείνουμε την σύγκλιση της ΚΟ την Πέμπτη 4/6/2015 για να ενημερωθούν οι βουλευτές για την πορεία των διαπραγματεύσεων και να τοποθετηθούν στο σχέδιο της ενδεχόμενης συμφωνίας

Παρακαλούμε όσες και όσοι συμφωνείται με το αίτημα της σύγκλισης να συνυπογράψετε το αίτημα αυτό μέχρι αύριο πρωί

Οι αρχικά Υπογράφοντες Βουλευτές

  • Πετράκος Αθανάσιος
  • Χατζηλάμπρου  Βασίλης
  • Χαραλαμπίδου Δέσποινα 
  • Ευγενία Ουζουνίδου»
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ