Ρούτε (πρωθυπουργός Ολλανδίας): Το Grexit δεν μπορεί να αποκλειστεί - iefimerida.gr

Ρούτε (πρωθυπουργός Ολλανδίας): Το Grexit δεν μπορεί να αποκλειστεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε παραδέχθηκε ότι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν μπορεί να αποκλειστεί και ότι παραμένει δύσκολο να καλυφθεί το κενό που χωρίζει τους δανειστές από την Αθήνα.

«Δεν μπορείς να πεις ότι το Grexit δεν είναι μια επιλογή, αλλά δεν είναι ο στόχος. Ο στόχος είναι να υπάρξει μια κοινή αντίληψη», τόνισε ο κ. Ρούτε στο Reuters, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

Επιπλέον, σημείωσε: «Πιστεύω ότι άπαντες εργάζονται σκληρά για να έχουμε μια συμφωνία, αλλά την ίδια στιγμή οι Έλληνες έχουν δώσει τόσες πολλές υποσχέσεις στους ψηφοφόρους και στη συνέχεια στη Βουλή. Αυτό το κενό είναι δύσκολο να καλυφθεί».

Ο κ. Ρούτε επανέλαβε πως η βασική γραμμή της Ευρωζώνης είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει σταθερά προσηλωμένη στις συμφωνίες που έχουν κάνει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ακόμη και αν χρειαστεί να γίνουν κάποιες μετατροπές.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρκ Ρούτε ΣΥΡΙΖΑ grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ