Super League: Το ενδιαφέρον για την 2η θέση στα πλέι οφ - Δύο ματς σήμερα - iefimerida.gr

Super League: Το ενδιαφέρον για την 2η θέση στα πλέι οφ - Δύο ματς σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη θέση στα πλέι οφ της Super League ανήκει στον Παναθηναϊκό που θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League.

Ετσι, όλο το ενδιαφέρον στα πλέι οφ εστιάζεται πλέον στην 2η θέση για την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Europa League και σήμερα θα διεξαχθούν δύο σημαντικά ματς.

Στο πρώτο χρονικά ματς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη «Λεωφόρο» τον Αστέρα Τρίπολης (18:15, Novasports2). Το μόνο ενδιαφέρον που έχουν στο «τριφύλλι» είναι να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο μίνι πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης, μετά την πρώτη του νίκη με 1-0 με αντίπαλο τον Ατρόμητο, «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ατρόμητο (20:30, Novasports1). Ο «Δικέφαλος» έπεσε από τη δεύτερη θέση και πλέον η ανάγκη για ανασυγκρότηση είναι επιτακτική. Ο Ατρόμητος είναι στην τέταρτη θέση των πλέι οφ και θα ψάξει την νίκη ώστε να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Η βαθμολογία των πλέι οφ
1. Παναθηναϊκός 14
2. Αστέρας Τρίπολης 6
3. ΠΑΟΚ 4
4. Ατρόμητος 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ