Απίστευτη καταγγελία από το Ποτάμι: Στο Λιμενικό καταγράφουν μετανάστες με αριθμό στο χέρι όπως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης - iefimerida.gr

Απίστευτη καταγγελία από το Ποτάμι: Στο Λιμενικό καταγράφουν μετανάστες με αριθμό στο χέρι όπως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Ποταμιού στην οποία καταγράφονται σοβαρές καταγγελίες για άνδρες του Λιμενικού και τη συμπεριφορά τους προς μετανάστες και πρόσφυγες.Οπως αναφέρει το Ποτάμι καταγράφουν τους πρόσφυγες γράφοντας έναν αύξοντα αριθμό στο χέρι τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Ντροπή και αγανάκτηση προκαλούν οι καταγγελίες ότι άνδρες του Λιμενικού καταγράφουν τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες με την αναγραφή στο χέρι τους ενός αύξοντος αριθμού.
Ζητάμε να τερματιστεί τώρα αυτή η απαράδεκτη πρακτική που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στο παρελθόν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η κυβέρνηση της “πρώτης φοράς Αριστερά” οφείλει να εντοπιστούν άμεσα οι υπεύθυνοι αυτής της απαξιωτικής πρακτικής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι αριθμός μετανάστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ