Διάσημα «κουλά» και πανάκριβα ασφαλιστικά συμβόλαια [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάσημα «κουλά» και πανάκριβα ασφαλιστικά συμβόλαια [εικόνες]

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη Ντόλι Πάρτον, μέχρι το Φρεντ Αστέρ, οι αστέρες του σινεμά, της μουσικής ή και οι διάσημοι χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, ασφαλίζουν απίθανα μέρη του σώματός τους για απίστευτα ποσά.

Διάσημα «κουλά» και πανάκριβα ασφαλιστικά συμβόλαια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η πρώην του Χιου Χέφνερ και γνωστή από τη σειρά The Playboy Mansion, Χόλι Μάντισον, ασφάλισε προσφάτως το στήθος της για 1 εκατ. δολάρια. Όπως εξήγησε σε συνέντευξή της «η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που αν συμβεί κάτι στα βυζιά μου θα πρέπει να μείνω εκτός για κάποιο διάστημα και αυτό θα μου κοστίσει τουλάχιστον 1 εκατ. δολάρια».

Διάσημα «κουλά» και πανάκριβα ασφαλιστικά συμβόλαια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η σουπερστάρ τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ, μπορεί να είναι διάσημη για τη φωνή της, αλλά αποφάσισε ότι και τα πόδια της είναι εξίσου πολύτιμα. Το 2006 λοιπόν, τα ασφάλισε για το αστρονομικό ποσό του 1 δισ. (ναι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος) δολάρια, καθώς τότε έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρίας Gillette, «Legs of a Goddess» (Τα πόδια μιας θεάς).

Διάσημα «κουλά» και πανάκριβα ασφαλιστικά συμβόλαια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η πρωταγωνίστρια του «Ugly Betty» (ελληνιστί Μαρία η Άσχημη), Αμέρικα Φερέρα, μπορεί να φορούσε σιδεράκια στη σειρά, ωστόσο στην πραγματικότητα τα δόντια της είναι τόσο τέλεια, ώστε εταιρία παραγωγής προϊόντων στοματικής υγιεινής την έκανε κεντρικό της πρόσωπο και ασφάλισε τα δόντια της για 10 εκατ. δολάρια.



Διάσημα «κουλά» και πανάκριβα ασφαλιστικά συμβόλαια [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος Van Halen, Ντέιβιντ Λι Ροθ, έκανε την πρωτοτυπία και δεν ασφάλισε κάποιο κλασσικό μέρος του σώματός του αλλά το...σπέρμα του. Ο ίδιος δεν εξήγησε ποτέ γιατί το έκανε, ωστόσο η φήμη που είχε κυκλοφορήσει ήταν ότι έκανε τόσο ασύδοτα σεξ, ώστε έπρεπε να πάρει μέτρα για να μην έχει μετά τρεχάματα με θέματα πατρότητας.

Διάσημα «κουλά» και πανάκριβα ασφαλιστικά συμβόλαια [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ο Φρεντ Αστέρ έγινε διάσημος για το ταλέντο του στο τραγούδι και το χορό. Πρωταγωνίστησε σε εννέα ταινίες, στις οποίες χόρευε ασταμάτητα με τη Τζίντζερ Ρότζερς. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, ασφάλισε τα πόδια του για 75.000 δολάρια και τα χέρια του για 20.000 δολάρια. Μπορεί το ποσό να μην ακούγεται τίποτα φοβερό, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ήταν τη δεκαετία του '30.

Διάσημα «κουλά» και πανάκριβα ασφαλιστικά συμβόλαια [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η Ντόλι Πάρτον, έγινε διάσημη για την ξανθή της κώμη, τη φωνή της και το τεράστιο στήθος της. Από τα τρία όμως, πιο σημαντικό θεώρησε ότι είναι το τελευταίο και για αυτό το ασφάλισε για 600.000 δολάρια.

Διάσημα «κουλά» και πανάκριβα ασφαλιστικά συμβόλαια [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν μπορεί να γεννήθηκε στις ΗΠΑ (όπως λέει και στο διάσημο τραγούδι του), αλλά ασφάλισε τη φωνή του στο Λονδίνο, και μάλιστα για 5,7 εκατ. δολάρια το 1988.

Διάσημα «κουλά» και πανάκριβα ασφαλιστικά συμβόλαια [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Διάσημα «κουλά» και πανάκριβα ασφαλιστικά συμβόλαια [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Φοβούμενος ότι οι εχθροί του μπορεί να του σπάσουν το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, το οποίο δεν χάνει ευκαιρία να σηκώνει για ψύλλου πήδημα προς πάσα κατεύθυνση, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς, το ασφάλισε για 2 εκατ. δολάρια.



Το πιο «κουλό» το αφήσαμε για το τέλος: Η ηθοποιός Σίρλεϊ ΜακΛέιν έχει κάνει ασφάλεια 25 δολαρίων, σε περίπτωση που....απαχθεί από εξωγήινους! Η Σίρλει αναγνωρίζει ότι η πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι ελάχιστες, για αυτό και το ποσό είναι τόσο μικρό, αλλά δεν το αποκλείει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ