ΝΔ: Η υπερήφανη διαπραγμάτευση έγινε τελεσίγραφο - iefimerida.gr

ΝΔ: Η υπερήφανη διαπραγμάτευση έγινε τελεσίγραφο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση που ακολουθεί στη διαπραγμάτευση ασκεί η ΝΔ, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Κώστα Καραγκούνη, αναφερόμενος στο σχέδιο της ενδεχόμενης συμφωνίας με τους εταίρους, να δηλώνει πως η κυβέρνηση ομολογεί πλέον ότι «η υπερήφανη διαπραγμάτευση κατέληξε σε τελεσίγραφο».

«Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Τσίπρας μας διαβεβαίωνε ότι καθαρογράφεται το κείμενο της συμφωνίας», ενώ «σήμερα λέει ότι η συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη και ότι τώρα απλώς κατέθεσε το δικό του σχέδιο!» επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Καραγκούνης, και αναφέρεται και στις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν για ενδεχόμενο εκλογών, εκλογές τις οποίες -όπως λέει- δεν τις αντέχει η Ελλάδα.

«Τι θα ζητήσουν; Εντολή για να πάνε τη χώρα στα βράχια; Ή συγχωροχάρτι για τα ψέματα που είπαν;» διερωτάται ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ