Δεν είχε τι να κάνει 10 εκατ. γιεν και τα άφησε σε δημόσια τουαλέτα! - iefimerida.gr

Δεν είχε τι να κάνει 10 εκατ. γιεν και τα άφησε σε δημόσια τουαλέτα!

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σακούλα με 10 εκατομμύρια γιεν (περίπου 97.000 ευρώ) άφησε ένας ανώνυμος δωρητής σε τουαλέτα αναπήρων στο δημαρχείο της πόλης Σακάδο στα περίχωρα του Τόκιο, καθώς όπως ανέφερε σε γράμμα, δεν είχε τι να τα κάνει!

Στο γράμμα που ήταν μέσα στη σακούλα μαζί με τα χρήματα, ο δωρητής ανέφερε ότι «είμαι μόνος και δεν έχω τι να κάνω με αυτά τα λεφτά» και πρόσθετε ότι θέλει τα χρήματα αυτά να δοθούν στα θύματα που άφησε πίσω του το τσουνάμι που έπληξε τη χώρα τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως αναφέρει το BBC, οι υπεύθυνοι του Δημαρχείου ανέφεραν ότι θα κρατήσουν τα χρήματα για τρεις μήνες και αν δεν τα αναζητήσει κανείς ως τότε, θα τα παραδώσουν στον Ερυθρό Σταυρό.

Πάντως, αυτή δεν είναι η περίεργη δωρεά που έχει γίνει στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με το BBC, το 2007 κάποιος είχε αφήσει 400 φακέλους που περιείχαν χαρτονομίσματα των 10.000 γιεν σε δημόσιες τουαλέτες, 18 κάτοικοι του Τόκιο, βρήκαν συνολικά 1,8 εκατομμύρια γιεν μέσα στα γραμματοκιβώτια τους, ενώ άλλη μία φορά κάποιος πέταξε στους περαστικούς, ένα εκατομμύριο γιεν από το παράθυρο μίας πολυκατοικίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ