Πληρώνει για Παπαδόπουλο η Λεβερκούζεν - iefimerida.gr

Πληρώνει για Παπαδόπουλο η Λεβερκούζεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό των 5,5 εκ. ευρώ αναμένεται να δαπανήσει η Λεβερκούζεν προκειμένου να αποκτήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο από την Σάλκε.

Ο Ελληνας άσος θα παραμείνει κάτοικος Λεβερκούζεν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα γερμανικά δημοσιεύματα που θέλουν τις «ασπιρίνες» να δαπανούν το ποσό των 5,5 εκ. ευρώ ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του παίκτη που είχε τοποθετηθεί κατά τη συμφωνία του δανεισμού του.

Ο Παπαδόπουλος αν και δεν απέφυγε ούτε πέρυσι τους τραυματισμούς, αποτέλεσε σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της Λεβερκούζεν, ο τεχνικός διευθυντής της οποίας, Ρούντι Φέλερ, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Χορστ Χελντ για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Αν όλα πάνε καλά, ο Παπαδόπουλος θα αποτελέσει το νέο ηγέτη της άμυνας της Λεβερκούζεν αν και φέτος αγωνιζόταν κυρίως ως αμυντικός μέσος. Η γερμανική ομάδα δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Εμίρ Σπάχιτς, αποφασίζοντας να «χτίσει» πάνω στον Έλληνα παίκτη για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ