Το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσιεύματα στη Βουλγαρία θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται ξανά για την απόκτηση του Ντιμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό.

Ο Βούλγαρος επιθετικός, ο οποίος είχε αρκετά καλή παρουσία με τους Μονεγάσκους - σκοράροντας 13 γκολ σε 38 εμφανίσεις - θέλει να παίξει για άλλα δύο χρόνια σε υψηλό επίπεδο όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του και ανάμεσα στις ομάδες που επιθυμούν να τον δελεάσουν είναι και η Μπόρνμουθ, η οποία κέρδισε την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μπερμπάτοφ είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και πέρυσι ωστόσο το γεγονός ότι είχε ακόμα συμβόλαιο με την Μονακό είχε λειτουργήσει ανασταλτικά για τον Δικέφαλο του βορρά. Η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη για απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος στην επιθεση της ομάδας ήταν δεδομένη όμως αυτή την στιγμή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αποκτηθεί παίκτης αν πρώτα δεν δώσει την έγκρισή του ο νέος αθλητικός διευθυντής Φρανκ Άρνεσεν, πρώτο μέλημα του οποίου είναι η συμφωνία με προπονητή.

Σημαντικό ρόλο πάντως αναμένεται να παίξει και η ηλικία του ποδοσφαιριστή. Ο Μπερμπάτοφ έφτασε 34 και ο Αρνεσεν δεν έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του μεταγραφή τόσο μεγάλου σε ηλικία ποδοσφαριστή. Εκτός φυσικά και αν ο Σαββίδης πείσει τον Δανό για μια απόκτηση παίκτη, η οποία θα κάνει γκελ στον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ