Βρυξέλλες: Πιθανή η συμφωνία στις διαπραγματεύσεις ως το τέλος της εβδομάδας - iefimerida.gr

Βρυξέλλες: Πιθανή η συμφωνία στις διαπραγματεύσεις ως το τέλος της εβδομάδας

(EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στάδιο της συγγραφής της συμφωνίας έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Αθήνας και των Θεσμών, όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές από τις Βρυξέλλες.

Οι συζητήσεις γίνονται επί ειδικών θεμάτων και αυτό που εκτιμάται είναι ότι έχει επέλθει σύγκλιση τόσο σε σχέση με τις μεθοδολογίες όσο και σε σχέση με τους αριθμούς σε κάθε τομέα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Εκπρόσωπος της ΕΕ ουσιαστικά το επιβεβαίωσε αυτό, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος συντάσσει την συμφωνία και πότε θα ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Brussels Group συνεδριάζει το βράδυ της Δευτέρας και υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της Κομισιόν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει βγει «λευκός καπνός» από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συμφωνία Brussels Group
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ