Τον Λάουντρουπ θέλει ο Αρνεσεν στον πάγκο του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Τον Λάουντρουπ θέλει ο Αρνεσεν στον πάγκο του ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα του Μίκαελ Λάουντρουπ φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστας με τους υποψήφιους προπόνητες του ΠΑΟΚ. Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει αναλάβει αποκλειστικά το θέμα, έχοντας επίσης στα φαβορί τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

Αμεσα αναμένεται να λυθεί το θέμα του επόμενου προπονητή στον ΠΑΟΚ. Ο νέος αθλητικός διευθυντής, Φρανκ Αρνεσεν, έχει πιάσει ήδη δουλειά και όπως παρουσιάζει ο Τύπος της Δανίας, στην κορυφή της λίστας του βρίσκεται ο συμπατριώτης του Μίκαελ Λάουντρουπ, του οποίου το συμβόλαιο με την Λεκβίγια από το Κατάρ λήγει τον Ιούλιο.

Οι δυο τους δεν έχουν συνεργαστεί σε κάποια ομάδα ωστόσο έχουν πολύ καλές σχέσεις και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, εντός των επομένων ημερών θα υπάρξει και συνάντηση πέρα από τις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής μέσω των μάνατζερ.

Ομως, σημειώνεται ότι η πρόσληψη του 50χρονου Λάουντρουπ είναι μία εξαιρετικά πολύπλοκη περίπτωση. Κι αυτό γιατί ο μάνατζερ του Δανού τεχνικού, Μπαϊράμ Τουτουμλού, έχει στα χέρια του προτάσεις και από άλλες ομάδες με τον Λάουντρουπ να δείχνει ζεστός σε μια επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεύτερη επιλογή πάντως του Άρνεσεν είναι ο τεχνικός της Γουότφορντ Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ μικαελ λαουντρουπ φρανκ αρνεσεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ