O Σίλντενφελντ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με μια φωτογραφία [εικόνα] - iefimerida.gr

O Σίλντενφελντ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με μια φωτογραφία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την 1η θέση στα πλέι-οφ, γεγονός που τον φέρνει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και οι παίκτες του έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι. Ομως τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με τους πράσινους.

Ο Κροάτης αμυντικός εξασφάλισε άδεια από τον Γιάννη Αναστασίου και μαζί με τον Ντάνιελ Πράνιτς θα ενσωματωθούν στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Κροατίας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας στα πλέι-οφ.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετίσει τον κόσμο της ομάδας αφού από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις υπέροχες μέρες στην Αθήνα! Αλλά η ζωή με παίρνει σε ένα διαφορετικό μέρος. Κάναμε τη δουλειά μας. ΜΡΑΒΟ! Μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Παναθηναϊκού που υποστηρίζουν την ομάδα μας!» ανέφερε στο μήνυμά του.

O Σίλντενφελντ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με μια φωτογραφία [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ