Ξύλο Κούγια-ΕΛ.ΑΣ. -Εφυγε με σκισμένη μπλούζα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ξύλο Κούγια-ΕΛ.ΑΣ. -Εφυγε με σκισμένη μπλούζα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Παναχαϊκή-ΑΕΚ ήταν ο Αλέξης Κούγιας όταν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, είχε επεισόδιο με αστυνομικό, το οποίο οδήγησε σε γενικότερη ένταση στην κερκίδα και ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ.

Ζητώντας την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων επειδή αποδοκιμαζόταν από οπαδούς, ο Αλέξης Κούγιας ήρθε στα χέρια με αστυνομικό, καταλήγοντας μάλιστα να κατέβει με σκισμένο μπλουζάκι από την κερκίδα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε γενικευμένη ένταση στην εξέδρα, καθώς στη συνέχεια οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν αντικείμενα και επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της προσωπικής ασφάλειας του Κούγια, τα οποία θεωρούν υπεύθυνα για τα περσινά επεισόδια στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίες στην προσπάθεια ν’ απωθήσουν τους οπαδούς της ΑΕΚ έκαναν χρήση χημικών, δημιουργώντας ένα μικρό πανδαιμόνιο για κάποια λεπτά.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Παναχαϊκής συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου. Ωστόσο αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, ο Αλέξης Κούγιας αποχώρησε.

Ξύλο Κούγια-ΕΛ.ΑΣ. -Εφυγε με σκισμένη μπλούζα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ξύλο Κούγια-ΕΛ.ΑΣ. -Εφυγε με σκισμένη μπλούζα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ξύλο Κούγια-ΕΛ.ΑΣ. -Εφυγε με σκισμένη μπλούζα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ξύλο Κούγια-ΕΛ.ΑΣ. -Εφυγε με σκισμένη μπλούζα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Κούγιας αεκ αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ