Πάει για τρεμπλ: Η Μπαρτσελόνα του μάγου Μέσι κατέκτησε (και) το Κύπελλο Ισπανίας, 3-1 την Μπιλμπάο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάει για τρεμπλ: Η Μπαρτσελόνα του μάγου Μέσι κατέκτησε (και) το Κύπελλο Ισπανίας, 3-1 την Μπιλμπάο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν λίγες ημέρες σήκωσε το Πρωτάθλημα Ισπανίας, το βράδυ του Σαββάτου το Κύπελλο Ισπανίας και το επόμενο Σάββατο δίνει τον τελικό του Champions League απέναντι στην Γιουβέντους.

Με τον Λιονέλ Μέσι να γράφει ιστορία με ένα ασύλληπτο γκολ η Μπαρτσελόνα κέρδισε απόψε στο «Καμπ Νου» την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε και πήρε το δεύτερο τρόπαιο της χρονιάς. Αυτό ήταν για το καμάρι της Καταλονίας το 27ο Κύπελλο στην τεράστια ιστορία της.

O Aργεντίνος σούπερ σταρ σκόραρε αρχικά στο 20' πέρασε 4-5 αντιπάλους και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, στο 36' οι Καταλανοί έκρυψαν την μπάλα και ο Νειμάρ σε ρυθμούς προπόνησης κάνει το 2-0 για την Μπαρτσελόνα, στο 74΄ο Αλβες από δεξιά γύρισε παράλληλα στην περιοχή, 3 παίκτες της Αθλέτικ αδράνησαν χαρακτηριστικά και ο Μέσι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 για την Μπαρτσελόνα και στο 79' ο Γούίλιαμς μετά από σέντρα του Ιμπάι, μείωσε σε 1-3 για την Αθλέτικ με εξαιρετική κεφαλιά.

Πάει για τρεμπλ: Η Μπαρτσελόνα του μάγου Μέσι κατέκτησε (και) το Κύπελλο Ισπανίας, 3-1 την Μπιλμπάο [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ