Η Ελλη Παπακωνσταντίνου της ΕΡΤ αποκαλύπτει πως επιβίωσε από τα... βασανιστήρια της Ζωής στη Βουλή - iefimerida.gr

Η Ελλη Παπακωνσταντίνου της ΕΡΤ αποκαλύπτει πως επιβίωσε από τα... βασανιστήρια της Ζωής στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σκηνοθέτις Ελλη Παπακωνσταντίνου ήταν από τις εκπλήξεις που επιφύλασσε η κυβέρνηση για το νέο διοικητικό σχήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Αλλά και ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην10ωρη εξαντλητική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Η Ελλη Παπακωνσταντίνου της ΕΡΤ αποκαλύπτει πως επιβίωσε από τα... βασανιστήρια της Ζωής στη Βουλή  | iefimerida.gr 0

Και αυτό γιατί η κυρία Παπακωνσταντίνου δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, με τη δεύτερη, μάλιστα να την κατηγορεί ως... βαφτιστήρι του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη και να καταψηφίζει τη συμμετοχή της στο ΔΣ.

«Ηταν μια ανακριτική διαδικασία, για μένα προσβλητική, ένα βασανιστήριο. Εφτασα στα όρια των ψυχικών και σωματικών αντοχών μου και δεν πιστεύω πως υπήρχε ουσιαστικός λόγος για όλο αυτό. Δεν είχαμε καν αναλάβει, πόσω μάλλον επιτελέσει κάποιο έργο. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει χρονικό όριο. Κάποια στιγμή ζαλίστηκα. Και από την ένταση κι επειδή δεν είχαμε φάει τίποτα», λέει τώρα η ίδια μιλώντας στο Εθνος της Κυριακής.

Η Ελλη Παπακωνσταντίνου της ΕΡΤ αποκαλύπτει πως επιβίωσε από τα... βασανιστήρια της Ζωής στη Βουλή  | iefimerida.gr 1

Οσον αφορά για τη σχέση της με τον Λάμπη Ταγματάρχη... Η Ελλη Παπακωνσταντίνου αναφέρει ότι όχι, δεν είναι βαφτιστήρα και προσθέτει: «Το είπα και στην Επιτροπή, αλλά δεν μπορώ να πείσω πως δεν είμαι ελέφαντας. Απλώς έχει έρθει και έχει δει κάποιες παραστάσεις μου».

Η υποψηφιότητά της, λέει, για την ΕΡΤ ήταν σαν ένα τεστ. «Από αυτά που κάνουμε μερικές φορές και λέμε αποκλείεται», ενώ προσθέτει ότι δεν έχει εμπλακεί με την πολιτική, τον συνδικαλισμό, το σύστημα. «Ηταν μεγάλη έκπληξη για μένα που προχώρησε η υποψηφιότητά μου. Συνήθως είναι δεδομένο ποια πρόσωπα προωθούνται».

Η Ελλη Παπακωνσταντίνου της ΕΡΤ αποκαλύπτει πως επιβίωσε από τα... βασανιστήρια της Ζωής στη Βουλή  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ