Κάποιος να σταματήσει τον Μέσι: 55 ματς, 56 γκολ, 5.072 λεπτά φέτος [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κάποιος να σταματήσει τον Μέσι: 55 ματς, 56 γκολ, 5.072 λεπτά φέτος [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πρώτος σε όλα και ο καλύτερος του κόσμου.

Κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ισπανίας, απόψε παίζει τελικό Κυπέλλου και το επόμενο Σάββατο τελικό Champions League. Ο Λιονέλ Μέσι είναι μια ποδοσφαιρική μηχανή που δεν σταματά... Μέχρι στιγμής, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει αγωνιστεί στα 55 από τα 58 επίσημα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της σεζόν έχοντας παράλληλα καταγράψει 5.072 λεπτά συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Κάποιος να σταματήσει τον Μέσι: 55 ματς, 56 γκολ, 5.072 λεπτά φέτος [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Πιο αναλυτικά, στο πρωτάθλημα ο Μέσι έχει μόνο τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα». Σ' εκείνο το ματς, ο Λουίς Ενρίκε τον έριξε στη μάχη ως αλλαγή στο 46'.

Στο Champions League, ο κατά πολλούς καλύτερος παίκτης του κόσμου έχασε μόλις 24 λεπτά όταν έγινε αλλαγή στο 66' του αγώνα με τον Αγιαξ.

Στο δε Κύπελλο ο Μέσι πήρε κάποιες ανάσες αφού απέφυγε τρία ολόκληρα 90λεπτα, κυρίως στους πρώτους, «αδιάφορους» γύρους για την Μπαρτσελόνα.

Προσώρας, και ενώ απομένουν ακόμα δύο ματς (ο τελικός του Κυπέλλου και ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ) ο Μέσι έχει σκοράρει 56 φορές (43 φορές στο πρωτάθλημα, 10 στο Champions League και 3 στο Κύπελλο). Εχει επίσης 27 ασίστ που κατέληξαν σε γκολ.

Πραγματική μηχανή ο Λίο...


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι Μπαρτσελόνα 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ