Σοκαρισμένος επιβάτης αεροπλάνου φωτογραφίζει υπάλληλο που στερεώνει τον κινητήρα με... ταινία! [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκαρισμένος επιβάτης αεροπλάνου φωτογραφίζει υπάλληλο που στερεώνει τον κινητήρα με... ταινία! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένος επιβάτης αεροπλάνου ποστάρει εικόνες που δείχνουν υπάλληλο αεροδρομίου να... στερεώνει με ταινία το κέλυφος του αεροσκάφους.

Την εικόνα αυτή, ο σοκαρισμένος επιβάτης, την αντίκρισε ενώ είχε ήδη επιβιβαστεί και περίμενε την απογείωση. Εντρομος, απαθανάτισε το στιγμιότυπο, το πόσταρε στο Reddit όπου και έγινε, όπως ήταν φυσικό viral.

Σοκαρισμένος επιβάτης αεροπλάνου φωτογραφίζει υπάλληλο που στερεώνει τον κινητήρα με... ταινία! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σοκαρισμένος επιβάτης αεροπλάνου φωτογραφίζει υπάλληλο που στερεώνει τον κινητήρα με... ταινία! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ορισμένοι, έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι δεν είναι μια απλή μονωτική ταινία αλλά μια ειδική ταινία που χρησιμοποιείται ευρέως σε ανάλογες περιπτώσεις για γρήγορες επιδιορθώσεις μικρών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα, όπως σχολίαζαν οι χρήστες του Reddit, το συγκεκριμένο είδος ταινίας έχει την ιδιότητα να αντέχει και στις υψηλές ταχύτητες που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια πτήσεων εξ ου και η ονομασία της «speed tape», ενώ άλλος σημείωνε ότι χωρίς αυτού του είδους την ταινία ο αέρας μπορεί να μπει στον κινητήρα, να προκαλέσει αναταράξεις ή να επηρεάσει την ισορροπία του κινητήρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο ταινία κινητήρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ