Ανατροπή και νίκη με 2-1 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανατροπή και νίκη με 2-1 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός συνήλθε γρήγορα και μέσα σε επτά λεπτά ανέτρεψε το εις βάρος του αποτέλεσμα και επικράτησε τελικά επί του ΠΑΟΚ με 2-1. Τραγικό λάθος του Κοστάντσο στο πρώτο γκολ που όμως δεν στοίχησε με τον πορτιέρο του Ολυμπιακόυ να αποθεώνεται κάθε φορά που... έπιανε τη μπάλα!

Ο Μπαλάφας άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο 24', μετά από τραγική έξοδο του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Μετά το γκολ οι ερυθρόλευκοι συνήλθαν, ισοφάρισαν στο 35' με τον Φουστέρ και πήραν το πολύτιμο προβάδισμα στο 42' με τον Τζιμπόυρ. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν με κεφαλιές μετά από σέντρα, σε μια «τρύπια» άμυνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος πλήρωσε την απουσία του Κοντρέρας.

Μ' αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός έκανε το 3 στα 3 και ουσιαστικά προηγείται στο πρωτάθλημα, αφού έχει δώσει δύο παιχνίδια λιγότερα. Αυτή ήταν η 17η συνεχόμενη επικράτηση των Πειραιωτών στην έδρα τους στην Superleague.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ