Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της Ρωσίδας που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κνωσό - iefimerida.gr

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της Ρωσίδας που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κνωσό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της Ρωσίδας τουρίστριας που υπέστη ανακοπή χθες το πρωί, μετά την πτώση κεραυνού στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Η τουρίστρια μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το όποιο βρίσκεται πολύ κοντά στην Κνωσό και που αν και δεν εφημέρευε χθες, άνοιξε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της τουρίστριας.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Τα επόμενα δύο 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την ίδια.

Στο μεταξύ οι άλλοι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου είναι σε καλή κατάσταση χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους. Συνολικά στο νοσοκομείο παρέμειναν το βράδυ επτά άτομα για προληπτικούς λόγους, απ’ όπου σύντομα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουρίστες Κνωσός κεραυνός ανακοπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ