Πεπεισμένος ότι θα βρεθεί σύντομα λύση για την Ελλάδα ο Γάλλος πρωθυπουργός - iefimerida.gr

Πεπεισμένος ότι θα βρεθεί σύντομα λύση για την Ελλάδα ο Γάλλος πρωθυπουργός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μάνουελ Βαλς, μίλησε για τις διαπραγματεύσεις και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε «ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ», ο Γάλλος πρωθυπουργός τόνισε:

«Από την αρχή της κρίσης η Γαλλία αναζητά μια αποδεκτή λύση για όλους. Υπήρξαν πραγματικές πρόοδοι και είμαστε πάντα πεπεισμένοι ότι μπορεί να βρεθεί μια συμφωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν εργαζόμαστε, σε καμία περίπτωση, για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ».

Σε ερώτηση της Λα Ρεπούμπλικα αν «το κόμμα του Τσίπρα και οι Podemos ανήκουν σε εκείνη που ο ίδιος χαρακτηρίζει "αριστερά του παρελθόντος"», ο Μάνουελ Βαλς απαντά: «Ο ρόλος του είναι να εφιστά την προσοχή στο να μην γίνονται προεκλογικές υποσχέσεις που δεν μπορούν στη συνέχεια, όταν κανείς κυβερνά, να τηρηθούν. Και με αυτόν τον τρόπο τροφοδοτείται το έλλειμμα εμπιστοσύνης στην πολιτική και η απελπισία των λαών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία πρωθυπουργός Λα Ρεπούμπλικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ