Με πατερίτσες ο νικητής της Eurovision: Τι έπαθε το πόδι του [εικόνα] - iefimerida.gr

Με πατερίτσες ο νικητής της Eurovision: Τι έπαθε το πόδι του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία φωτογραφία με πατερίτσες που ανέβασε ο νικητής της Eurovision Måns Zelmerlöw στο διαδίκτυο, ανησύχησε τους φαν του.

Σύμφωνα με σουηδικά μέσα, ο τραγουδιστής, υποφέρει από μία φλεγμονή στο πόδι και την Πέμπτη ο γιατρός του σύστησε να χρησιμοποιεί πατερίτσες για λίγο καιρό, προκειμένου να το ξεκουράσει.

Την τελευταία εβδομάδα ο Zelmerlow είχε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, μετά τη νίκη του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο και οι δουλειές του αυξήθηκαν αισθητά.

Το άγχος του χρόνου, και οι απαιτητικές πρόβες στη Βιέννη, εξασθένισαν τον οργανισμό του και την Πέμπτη το πρωί ξύπνησε με πόνο στο πόδι. Το πόδι ήταν πρησμένο και δεν μπορούσε να το πατήσει. Πήγε στο γιατρό και έκανε ακτινογραφία, αλλά δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός, παρά μόνο μία φλεγμονή στο πόδι. Ετσι ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή και θα χρησιμοποιεί πατερίτσες για λίγο.

Το βράδυ ο Mans ανέβασε μια εικόνα στο Instagram, όπου στέκεται με το δεκανίκι στην πρόβα το συγκρότημά του - κάτι που ανησύχησε τους φαν του, που περιμένουν εναγωνίως τις επόμενες συναυλίες του.

Ωαστόσο σύμφωνα με την μάνατζερ του, Helene Wigren δεν απειλείται καμία συναυλία: «Ο Mans είναι σούπερ ενθουσιασμένος για τη συναυλία και θα θυσιαστεί να βγάλει το σόου, ακόμα κι αν πονάει» δήλωσε.

Ετσι το πρόγραμμα του θα ξεχειλίζει τις επόμενες εβδομάδες. Όλη η Ευρώπη θέλει να δει από κοντα τον Mans Zelmerlöw και σύμφωνα με την Expressen, έχει αναγκαστεί να ακυρώσει τις προγραμματισμένες διακοπές του στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο του για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Με πατερίτσες ο νικητής της Eurovision: Τι έπαθε το πόδι του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ