ΗΠΑ: Κακοποίηση Αφροαμερικανής εγκύου από αστυνομικούς [βίντεο] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Κακοποίηση Αφροαμερικανής εγκύου από αστυνομικούς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συχνό φαινόμενο είναι η αστυνομική βία στις ΗΠΑ, με τους αστυνομικούς να μην υπολογίζουν τίποτα και να μην έχουν κανένα δισταγμό.

Αυτή τη φορά, θύμα των αστυνομικών ήταν μια Αφροαμερικανή έγκυος, που βρισκόταν στον 8ο μήνα κύησης.

Οπως αποκαλύπτεται στο βίντεο, οι δύο αστυνομικοί φαίνεται να σπρώχνουν τη γυναίκα επάνω σε συρματοπλέγματα και έπειτα να την ρίχνουν στο έδαφος και να τις βάζουν χειροπέδες, αδιαφορώντας για την κατάστασή της.

Ολα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα είχε καβγά με λευκή οδηγό για ένα πάρκινγκ, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συλλάβουν την Αφροαμερικανή.

Οπως καταγγέλλει η ίδια, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν γιατί είναι μαύρη. Γέννησε ένα μήνα μετά το περιστατικό ένα κοριτσάκι και πλέον καταφεύγει στη Δικαιοσύνη για το ζήτημα.

Οι αστυνομικοί, από την πλευρά τους, την κατήγγειλαν για αντίσταση κατά της Αρχής, κατηγορία που κατέπεσε στο δικαστήριο, ως εκ τούτου, θα έρθουν αντιμέτωποι με εσωτερική πειθαρχική έρευνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ