Σόιμπλε: Ο χρόνος που έχει η Ελλάδα για συμφωνία είναι μέχρι τέλος Ιουνίου - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Ο χρόνος που έχει η Ελλάδα για συμφωνία είναι μέχρι τέλος Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας έστειλε το δικό του τελεσίγραφο στην Ελλάδα.

Από τη συνέντευξη Τύπου των G7 είπε «το πρόγραμμα έχει επεκταθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου και μετά θα λήξει αν δεν υπάρξει συμφωνία». Μάλιστα πρόσθεσε πως τα θετικά σχόλια από την Αθήνα δεν ταιριάζουν με αυτά που λένε οι θεσμοί. Παράλληλα τόνισε πως υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει στα τεχνικά ζητήματα.

Πάντως ο χρόνος για το πρόγραμμα τελειώνει στο τέλος Ιουνίου». Αυτό είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της G7 όταν ερωτήθηκε για το πόσο χρόνο έχει η Ελλάδα για μια συμφωνία.
Παράλληλα ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ είπε πως θα κάνει ότι σέβεται την ελληνική κυβέρνηση, καθώς την έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον ομόλογό του Γιάνη Βαρουφάκη.

Υπενθυμίζεται πάντως πως την 30η Ιουνίου ως καταληκτική ημερομηνία ανέφερε και ο Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο BHMA FM.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ