Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - iefimerida.gr

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφού σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο σταδιακά οι βροχές θα εξασθενήσουν, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα προβλέπεται καλοκαιρία και άνοδο της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 30 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Για αύριο Σάββατο
Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μονό τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στην Πελοπόννησο και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Για την Κυριακή
ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει επιπλέον άνοδο.

Τη Δευτέρα
Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια κατά τόπους θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα δυτικά και βόρεια ορεινά, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε τι καιρό θα κάνει σε πάνω από 100 πόλεις τις επόμενες 4 ημέρες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ