Γιούνκερ: Δεν θα υπάρξει συμφωνία μέχρι την Κυριακή - Εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες - iefimerida.gr

Γιούνκερ: Δεν θα υπάρξει συμφωνία μέχρι την Κυριακή - Εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία μέχρι την Κυριακή, όπως επιθυμούσε η ελληνική κυβέρνηση, αλλά τόνισε πως οι επόμενες ημέρες θα φέρουν συμφωνία.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν χαρακτήρισε τις διαπραγματεύσεις πολύ δύσκολες, ενώ τόνισε πως τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες και οι δύο πλευρές θα έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Σχοινάς: Δουλεύουμε για να αποφευχθεί το Grexit

Το μόνο σενάριο εργασίας, βάσει του οποίου δουλεύουμε, είναι ότι το Grexit θα αποφευχθεί και η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη, τόνισε σήμερα, Παρασκευή, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.
Στη συνέχεια, ο κ. Σχοινάς, υπογράμμισε ότι απαιτείται περαιτέρω πρόοδος στο Brussles Group, προτού υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, ενώ δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ