Τηλεφώνημα για βόμβα στο Συνέδριο της FIFA - iefimerida.gr

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Συνέδριο της FIFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε άμεση εκκένωση του χώρου όπου διοργανώνεται το 65ο Συνέδριο της FIFA για την εκλογή του νέου προέδρου, προχώρησε η ελβετική αστυνομία μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για τοποθέτηση βόμβας.

H αστυνομία της Ζυρίχης δέχθηκε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας κατά τη διάρκεια του διαλείμματος για μεσημεριανό των 209 μελών της FIFA. Αμεσα εκκενώθηκαν όλοι οι χώροι ενώ ο Γενικός Γραμματέας της FIFA Ζερόμ Βάλκε απέφυγε να τοποθετηθεί άμεσα. Τελικά το έκανε με καθυστέρηση σχεδόν μισής ώρας δίνοντας το σύνθημα της λήξης του συναγερμού. «Υπήρξε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα για βόμβα και γι'αυτό υπήρξε άμεση εκκένωση. Οι αστυνομικές Αρχές μας ενημέρωσαν μετά την έρευνα που πραγματοποίησαν ότι το Συνέδριο μπορεί ινα ξεκινήσει ξανά» τόνισε ο Βάλκε στη σύντομη ομιλία του με τα μέλη της FIFA να τον χειροκροτούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fifa συνέδριο βόμβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ