Παλαιστίνιοι έκαναν «ντου» στο συνέδριο της FIFA [εικόνες] - iefimerida.gr

Παλαιστίνιοι έκαναν «ντου» στο συνέδριο της FIFA [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μικρή διακοπή και ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ζεπ Μπλάτερ στο 65ο συνέδριο της FIFA για την ανάδειξη του νέου προέδρου στη Ζυρίχη, όταν εισέβαλλαν δύο Παλαιστίνιοι διαδηλωτές με σημαίες στα χέρια.

Σήμερα εκτός από την ανάδειξη νέου προέδρου, θα εξεταστεί και η πρόταση της ομοσπονδίας για αποβολή του Ισραήλ από τη FIFA εξαιτίας της παρεμπόδισης ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη με την επιβολή ταξιδιωτικών περιορισμών σε αθλητές και επισκέπτες από το εξωτερικό. Δύο Παλαιστίνιοι κατάφεραν να μπουν μέσα στο συνέδριο κρατώντας σημαίες στα χέρια τους και φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ισραήλ. Ωστόσο παρά τη μικρή ένταση που προκλήθηκε, απομακρύνθηκαν άμεσα από τους άνδρες ασφαλείας και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.

Παλαιστίνιοι έκαναν «ντου» στο συνέδριο της FIFA [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Παλαιστίνιοι έκαναν «ντου» στο συνέδριο της FIFA [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Παλαιστίνιοι έκαναν «ντου» στο συνέδριο της FIFA [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fifa συνέδριο παλαιστίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ