Αριστερή Πλατφόρμα: Οι θεσμοί θέλουν υποταγή -Η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τους εκβιασμούς - iefimerida.gr

Αριστερή Πλατφόρμα: Οι θεσμοί θέλουν υποταγή -Η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τους εκβιασμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «εκβιαστικό τελεσίγραφο για συμφωνία με το πιστόλι στον κρόταφο έως την ερχόμενη Πέμπτη» κάνει λόγο η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Με νέο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα iskra.gr καταγράφονται όλες τις τελευταίες εξελίξεις μετά τη συνεδρίαση του Euroworking Group με την πτέρυγα Λαφαζάνη να αναφέρει πως «απειλείται ευθέως η χώρα με χρηματοδοτικό στραγγαλισμό».

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «οι θεσμοί αξιώνουν πλήρη υποταγή και κινδυνολογούν με Grexit και χρεοκοπία τα οποία στην ουσία τρέμουν» σημειώνεται στο κείμενο το οποίο αναφέρει τις δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ο οποία σε συνέντευξή της στη γερμανική FAZ είπε πως «η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι μία πιθανότητα».

Αναφορά γίνεται και στην ΕΚΤ η οποία από την πλευρά της «στην εξαμηνιαία της έκθεση για τη Χρηματοπιστωτική Σταθερότητα διαπιστώνει ότι οι πιθανότητες χρεοκοπίας έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Αριστερή Πλατφόρμα: Οι θεσμοί θέλουν υποταγή -Η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τους εκβιασμούς | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ