Στον Ηρακλή διαρρέουν επαφές με την Turkish Airlines - iefimerida.gr

Στον Ηρακλή διαρρέουν επαφές με την Turkish Airlines

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηρακλής, μετά την ΑΕΚ, δείχνει ότι εξασφαλίζει και αυτός την επιστροφή του στην Super League μετά από τέσσερα χρόνια.

Υπάρχει περίπτωση εμπορικές συνεργασίας του Ηρακλή με την Turkish Airlines; Σύμφωνα με τον Σπύρο Παπαθανασάκη (και όπως μεταφέρει το sportit), ναι, χωρίς πάντως να είναι σε θέση να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως υπάρχει ένα «δυνατό» στέλεχος της εταιρείας που έχει παρακολουθήσει μαζί του αγώνα του Ηρακλή, ενώ ο ίδιος άνθρωπος αναμένεται στην Ελλάδα και την Κυριακή για δει από κοντά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Χαρακτηριστικά ο Παπαθανασάκης είπε στο «Αθλητικός Metropolis»: «Υπήρχε άνθρωπος της Turkish Airlines στο ματς με τη Λάρισα, χειροκροτούσε κι αυτός και ρωτούσε για τον κόσμο. Αν ήταν αυτός ο κόσμος, αν θα έχει περισσότερο και του είπα ότι τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λίγκα θα είναι καλύτερα. Θα είναι στο γήπεδο και την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρακλής Turkish Airlines Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ