Αυτός είναι ο 22χρονος παιδόφιλος του Facebook από τα βόρεια προάστια [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο 22χρονος παιδόφιλος του Facebook από τα βόρεια προάστια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Κηφισιάς από την υπόθεση του 22χρονου ο οποίος συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων έπειτα από καταγγελία 14χρονης.

Η Αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα στοιχεία του σημειώνοντας ότι κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές αναπαραστάσεις ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ματεμτζή του Δημητρίου και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε το 1993 στο Βόλο Μαγνησίας.

Αυτός είναι ο 22χρονος παιδόφιλος του Facebook από τα βόρεια προάστια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Ματεμτζής

Σύμφωνα με την εξέλειξη της υπόθεσης, η 14χρονη είχε καταγγείλει πριν από περίπου τρεις μήνες στις αρχές πως άγνωστος χρήστης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προσάρμοσε με ψηφιακή επεξεργασία, σε ένα γυμνό γυναικείο σώμα, φωτογραφία του προσώπου της και στη συνέχεια της την απέστειλε εκβιάζοντάς την πως θα τη δημοσίευε, εάν δεν του έστελνε βίντεό της με γυμνό περιεχόμενο.

Αυτός είναι ο 22χρονος παιδόφιλος του Facebook από τα βόρεια προάστια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 22χρονος, γόνος γνωστής οικογένειας της Κηφισιάς, είναι φοιτητής Οικονομικών στο London School of Economics, έχει τελειώσει το Λεόντειο και υπήρξε και μέλος της Βουλής των εφήβων.

Ο κατηγορούμενος έχει ως χόμπι το μπιλιάρδο και έχει συμμετάσχει σε διάφορα τουρνουά, ενώ, στη βίλα του στην Κηφισιά έχει ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τραπέζι μπιλιάρδου.

Αυτός είναι ο 22χρονος παιδόφιλος του Facebook από τα βόρεια προάστια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες prothothema.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδόφιλος Σύλληψη Κηφισιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ