Τα 6 σημάδια του χωρισμού - Μήπως ήρθε η ώρα να τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους; - iefimerida.gr

Τα 6 σημάδια του χωρισμού - Μήπως ήρθε η ώρα να τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε πως όλες οι σχέσεις κάποια στιγμή φτάνουν σε ένα σημείο που πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα. Αυτό είναι η συμβίωση, ο γάμος ή μήπως ο χωρισμός;

Για τους περισσότερους ανθρώπους το πιο δύσκολο βήμα είναι αυτό του χωρισμού. Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις τη σχέση με έναν άνθρωπο, τον οποίο αγαπάς, μοιραζόσουν πράγματα και μίλαγες κάθε μέρα. Μήπως όλα αυτά είναι θέμα συνήθειας;

Πως όμως θα καταλάβετε αν έφτασε η μεγάλη ώρα του χωρισμού; Υπάρχουν ενδείξεις μέσα στην καθημερινότητά σας που θα σας κάνουν να πάρετε πιο γρήγορα την απόφαση και να αφήσετε και εσάς και τον άλλον ελεύθερο να βρείτε το πραγματικό άλλο σας μισό.

  1. Δεν επικοινωνείτε πια: Η επικοινωνία είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία που στηρίζουν μια σχέση. Αν δεν μιλάτε με τον/την σύντροφό σας, να είστε σίγουροι πως δεν θα είστε για πολύ μαζί.
  2. Μαλώνετε συνέχεια: Δεν μιλάμε για τους μικρούς καβγάδες, που δείχνουν μια υγιή σχέση και μας κάνουν να μην βαριόμαστε αλλά για εκείνους που σας ακούει όλο το τετράγωνο.
  3. Δεν κάνετε καλό σεξ: Αν παλιότερα τα στρώματα έπαιρναν φωτιά και τώρα πια απλά κοιμάστε σε αυτά, αν βλέπετε πως είτε εσείς είτε ο άλλος δεν έχει διάθεση για σεξ καταλάβετε πως κάτι πάει στραβά στη σχέση σας.
  4. Δεν υπάρχει σεβασμός: Ο σεβασμός είναι ένα ακόμη θεμέλιο της σχέσης. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο ένας χάνει τον σεβασμό του προς τον άλλο, όπως η αλλαγή στη συμπεριφορά ή το να μην εξωτερικεύουμε όσα νιώθουμε.
  5. Δεν κάνετε σχέδια για το μέλλον: Κάθε ζευγάρι που περνάει καλά και είναι χαρούμενο κάνει συνέχεια σχέδια για το μέλλον. Θα κάνουμε αυτό, θα πάμε εκεί κτλ.
  6. Βλέπετε, πλέον, ξεκάθαρα τις διαφορές σας: Στην αρχή μιας σχέσης όλα τα ελαττώματα και τις διαφορές που έχει ο σύντροφός μας δεν τις υπολογίζουμε. Οταν τα πράγματα, όμως, δεν πάνε καλά οι άσχημες συνήθεις μας φαίνονται εξωφρενικά ενοχλητικές.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις σημάδια χωρισμού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ