Ολυμπιακός: Ζητούν 10 εκατ.ευρώ για τον Καρίγιο στην Εστουντιάντες - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Ζητούν 10 εκατ.ευρώ για τον Καρίγιο στην Εστουντιάντες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ τον Καρίγιο και η Εστουντιάντες ζητά πολλά για να τον δώσει.

Ο 24χρονος Αργεντίνος επιθετικός είναι ο μεγάλος στόχος του ΟΣΦΠ, αλλά ο αθλητικός γραμματέας της ομάδας του ανέβασε ψηλά τον πήχη. Μιλώντας στο Sport24 τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις δεν βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο με καμία ομάδα και επιβεβαίωσε ότι το ποσό που ζητούν είναι της τάξης των 10.000.000 ευρώ.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες για τον Γκούιντο Καρίγιο. Και από τον Ολυμπιακό, κι από άλλες ομάδες. Συζητάμε, ωστόσο σε καμία περίπτωση οι διαπραγματεύσεις δεν είναι προχωρημένες. Η Ίντερ είναι μία από τις ομάδες που εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον. Επιμένω, ότι σε καμία εκ των περιπτώσεων, οι επαφές δεν είναι προχωρημένες».

- Στην Ελλάδα, γράφουν ότι ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει το ποσό των 6, 6,5, μέχρι και 7 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Πιστεύετε ότι είναι ικανό ποσό, για να αποδεσμεύσει η Εστουδιάντες τον παίκτη;

«Όχι, νομίζω πως όχι»

- Στην Αργεντινή γράφουν ότι ο πρόεδρος Βερόν, ζητά 10.000.000 ευρώ για τον Καρίγιο...

«Ναι. Δεν είναι σωστό να σου πω το ακριβές ποσό. Αλλά ναι εκεί περίπου είναι το ποσό, το οποίο απαιτεί η Εστουδιάντες για ν' αφήσει τον ποδοσφαιριστή»

- Mε τον Γκαλέτι, έχετε συναντηθεί, έχετε μιλήσει;

«Όχι, δεν έχω μιλήσει»

Το Sport24.gr μίλησε και με τον ατζέντη του Γκουίντο Καρίγιο, Μαρσέλο Γκαούνα, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί προτεραιότητα του πελάτη του για τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

«Είμαι επίσημος μάνατζερ του Καρίγιο από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας. Εμένα, κανένας δεν με έχει ενοχλήσει, από τον Ολυμπιακό. Πάντως, δεν αποτελεί προτεραιότητα του Καρίγιο, ο Ολυμπιακός κι η Ελλάδα. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον κι από την Ίντερ κι από τη Σεβίλλη. Είναι πιο ελκυστικά πρωταθλήματα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μαρσέλο Γκαούνα.

Στη συνέχεια, ο ατζέντης του Γκούιντο Καρίγιο ρωτήθηκε για το ποσό με το οποίο μπορεί να αποκτήσει τον Αργεντινό, ο Ολυμπιακός «Με αυτά τα χρήματα που μου λέτε (6.000.000 - 7.000.000 ευρώ) δεν παραχωρείται, ο παίκτης. Η Εστουδιάντες ζητά ένα ποσό της τάξης των 10.000.000 ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός καριγιο εστουντιαντες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ