Προφυλακιστέος ο Ρομά που σκότωσε έναν ομοεθνή του στην Αγ. Βαρβάρα - Πήγαν να τον λιντσάρουν στα δικαστήρια - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος ο Ρομά που σκότωσε έναν ομοεθνή του στην Αγ. Βαρβάρα - Πήγαν να τον λιντσάρουν στα δικαστήρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φυλακή οδηγείται ο 21χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε δύο ομοεθνείς του σκοτώνοντας τον ένα και τραυματίζοντας τον άλλο σοβαρά.

Ο νεαρός κρίθηκε ότι σκόπιμα οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω στους δύο ομοεθνείς του, ενώ, για την υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του.

Η μεταγωγή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ, φίλοι και συγγενείς των θυμάτων είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο και αποδοκίμαζαν έντονα τον συλληφθέντα.

Μάλιστα κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο οι συγκεντρωμένοι εκτόξευσαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς και ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Το χρονικό του φονικού στην Αγία Βαρβάρα

Το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαϊου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με ένα αυτοκίνητο να παρασύρει δύο Ρομά, 41 και 32 ετών, ενώ ο οδηγός απομακρύνθηκε εγκαταλείποντας τα θύματά του.

Ο 41χρονος λίγη ώρα αργότερα πέθανε, ενώ, το δεύτερο θύμα είναι στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Η περιοχή της Αγίας Βαρβάρας πήρε φωτιά και ξέσπασε βεντέτα, καθώς συγγενείς και φίλοι νεκρού και τραυματία έβαλαν φωτιά σε κατάστημα, αλλά και σε κάδους απορριμμάτων.

Το βράδυ της Παρασκευής συγγενείς του θύματος έβαλαν φωτιά στο κατάστημα που ανήκει στον 21χρονο φερόμενο ως δράστη, ενώ, στην περιοχή επικράτησε μεγάλη ένταση όλο το σαββατοκύριακο.

Τη Δευτέρα ο 21χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία, ενώ, εξαγριωμένο πλήθος συγκεντρώθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων απειλώντας να λιντσάρει τον δράστη. Χρειάστηκε, μάλιστα, η επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Την περασμένη Τρίτη έγινε η κηδεία του 41χρονου σε κλίμα οδύνης και πόνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομά προφυλακιστέος Αγία Βαρβάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ