RadarOnline: Η Αμάλ είναι πια 45 κιλά [εικόνες] - iefimerida.gr

RadarOnline: Η Αμάλ είναι πια 45 κιλά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο και περισσότερα δημοσιεύματα ασχολούνται το τελευταίο διάστημα με τη σιλουέτα της Αμάλ Αλαμουντίν, με αρκετά μάλιστα να υποστηρίζουν πως η Βρετανίδα δικηγόρος και σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ είναι στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας.


Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η Αμάλ έχει αδυνατίσει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τις διατροφικές της συνήθειες.

RadarOnline: Η Αμάλ είναι πια 45 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
RadarOnline: Η Αμάλ είναι πια 45 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Το «RadarOnline» σε άρθρο του, υποστηρίζει πως πλέον η Αμάλ ζυγίζει περίπου... 45 κιλά. Αν σκεφτεί κανείς το ύψος της το οποίο είναι 1,75 το βάρος της δεν είναι καθόλου φυσιολογικό!
Αν και ήταν πάντα αδύνατη, αυτά τα στιγμιότυπα μαρτυρούν πως η 37χρονη είναι στα όρια της ανορεξίας και σύμφωνα με την Daily Mail, ο λόγος είναι ότι η ίδια αλλά και ολόκληρη η ζωή της βρέθηκαν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος – κάτι που της δημιούργησε μια πίεση την οποία δεν μπορεί να αντέξει.

RadarOnline: Η Αμάλ είναι πια 45 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
RadarOnline: Η Αμάλ είναι πια 45 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμάλ Αλαμουντίν 45 κιλά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ