«Πνίξτε τους αναρχοκομμουνιστές μαζί με τα παιδάκια τους» -Δικογραφία για το ρατσιστικό σχόλιο 77χρονου [βίντεο] - iefimerida.gr

«Πνίξτε τους αναρχοκομμουνιστές μαζί με τα παιδάκια τους» -Δικογραφία για το ρατσιστικό σχόλιο 77χρονου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πνίξτε τους αναρχοκουμουνιστές μαζί με τα παιδάκια τους και βάλτε το κεφάλι τους μέσα στο νερό» ήταν το απαράδεκτο σχόλιο ενός 77χρονου από την Αλεξανδρούπολη, κάτω από ένα βίντεο διάσωσης οικογενειών μεταναστών στη Σάμο.


Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλαβαν καταγγελία πως χρήστης του διαδικτύου χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, προέβη σε σχόλιο ρατσιστικού περιεχομένου κάτω από ανάρτηση με θέμα τη διάσωση μεταναστών.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εξέδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατ’ εφαρμογή σχετικών Γνωμοδοτήσεων του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Στο πλαίσιο της ψηφιακής έρευνας, εντοπίστηκε η σύνδεση διαδικτύου μέσω της οποίας έγινε το ρατσιστικό σχόλιο. Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 77χρονου στην Αλεξανδρούπολη όπου κατασχέθηκε ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που χρησιμοποιούσε. Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για την υπόθεση, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αυτό είναι το βίντεο, τον Απρίλιο του 2015, που προκάλεσε το ρατσιστικό σχόλιο του 77χρονου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ