Το ηλεκτρο-υβριδικό Chevrolet Volt που δεν το θέλει κανείς... - iefimerida.gr

Το ηλεκτρο-υβριδικό Chevrolet Volt που δεν το θέλει κανείς...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ηλεκτρικά, τα υβριδικά, τα ηλεκτρο- υβριδικά και γενικά τα αυτοκίνητα με εναλλακτικά συστήματα πρόωσης εμφανίζονται ως λύσεις για το μέλλον της αυτοκίνησης, όπως το παρόν τους δεν είναι ακριβώς ενθαρρυντικό.

Παράδειγμα για αυτό το Volt, που η Chevrolet ναι μεν παρουσίασε τη 2η γενιά του αλλά από την 1η της έχουν ξεμείνει περίπου 6.000 κομμάτια κι αυτό παρόλο που τα ειδικά αμερικανικά site τονίζουν πως πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία, από την στιγμή που η τιμή του έχει πέσει στις 30.000 δολάρια πάνω κάτω, χωρίς τις φοροαπαλλαγές. Ενδεικτικά το καινούργιο κοστίζει, με την επιδότηση π.χ. των 25.000 δολαρίων της πολιτείας της Καλιφόρνια, 26.500 δολάρια.

Οι αναλυτές ισχυρίζονται πως τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν αντιμετωπίζονται πλέον από τους υποψήφιους αγοραστές με ενθουσιασμό, ενώ στο ταμείο η σύγκριση με τα αντίστοιχα συμβατικά είναι αναπόφευκτη.

Παράλληλα υπάρχει και μια θεωρία που λέει πως τα high tech μοντέλα παλιώνουν πολύ πιο γρήγορα. Κάτι σαν τα smartphone δηλαδή, που κανείς δεν αγοράζει αυτό της προηγούμενης γενιάς από τη στιγμή που το καινούργιο κοστίζει ουσιαστικά το ίδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ