H Boxster της Porsche γίνεται turbo, 2.000 κυβικών με 300 άλογα - iefimerida.gr

H Boxster της Porsche γίνεται turbo, 2.000 κυβικών με 300 άλογα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τις αρχές του 2016 η Porsche θα έχει παρουσιάσει την ανανεωμένη Boxster, η οποία θα έχει καινούργιο εμπρός μέρος, ενώ σίγουρα αλλαγές θα γίνουν και στο πίσω.

Το πιο σημαντικό νέο όμως θα είναι καλά κρυμμένο στο μηχανοστάσιό της, μιας και θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά οι νέοι τετρακύλινδροι της μάρκας. Οι οποίοι θα είναι επίπεδοι (boxer) και turbo, ενώ θα υπάρχει μια βασική έκδοση 2.000 κυβικών και μια μεγαλύτερη 2.500.

Στην Boxster, καθώς τα ίδια σύνολα θα χρησιμοποιηθούν και στην Cayman, η απόδοση του βασικού συνόλου θα είναι περίπου 300 άλογα, ενώ το πιο μεγάλο θα ξεπερνά τους 400.

Το μόνο που δεν έχει διευκρινισθεί είναι και οι δύο τετρακύλινδροι θα είναι διαθέσιμοι από την αρχή, ενώ βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στην 911.

H Boxster της Porsche γίνεται turbo, 2.000 κυβικών με 300 άλογα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Porsche Boxster
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ