Τηλέφωνο Σακκελαρίδη σε Αδωνι για το βίντεο που τον κορόιδευε [βίντεο] - iefimerida.gr

Τηλέφωνο Σακκελαρίδη σε Αδωνι για το βίντεο που τον κορόιδευε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφώνημα στον Άδωνι Γεωργιάδη έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο λόγος; Για να του ζητήσει συγγνώμη για το απαράδεκτο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στο οποίο ο ίδιος μαζί με φίλους του κορόιδευαν τον βουλευτή της ΝΔ επειδή πουλάει βιβλία.

Το βίντεο κυκλοφορεί από την Τρίτη στο Διαδίκτυο και έγινε η αιτία για να εκφράσει ο Αδωνις Γεωργιάδης τον εκνευρισμό του για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Στο βίντεο, που δημοσίευσε το parapolitika.gr, φαίνεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με την παρέα του να σατιρίζουν τον βουλευτή της ΝΔ και τις τηλεπωλήσεις του, κρατώντας βιβλία στα χέρια τους.

Το βίντεο είναι από το 2012, ενώ εκτός του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όπως σημειώνουν τα parapolitika, στην εύθυμη παρέα συμμετέχουν ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελενα Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, τωρινός διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Η αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση. «Θα συνιστούσα στον κ. Σακελλαρίδη να βγάλει μια μέρα το ψωμί του με ιδρώτα και τότε θα καταλάβει», απάντησε μέσω Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ