Βρετανία: 35χρονη δασκάλα είχε σεξουαλικές σχέσεις με 13χρονο μαθητή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρετανία: 35χρονη δασκάλα είχε σεξουαλικές σχέσεις με 13χρονο μαθητή της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρει η περίπτωση 35χρονης δασκάλας, η οποία παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με ένα 13χρονο αγόρι, αφού του εκμυστηρεύτηκε τα προβλήματα του γάμου της.

Η 35χρονη Λουιζ Ασπινάλ Louise Aspinall, μητέρα δύο παιδιών, λέγεται ότι φίλησε πρώτα το αγόρι όταν προσπαθούσε να του πάρει το κινητό τηλέφωνο όταν έμειναν μόνοι τους. Ο έφηβος αποφάσισε να μην μιλήσει για το φιλί, αλλά την επόμενη εβδομάδα πήρε την παρθενιά του στο συζυγικό της κρεβάτι.

Μετά το πρώτο υποτιθέμενο ραντεβού τους, το αγόρι υποσχέθηκε στην Ασπινάλ ότι δεν θα το πει σε κανέναν για να μη μπουν και οι δύο σε μπελάδες. Συνολικά συνευρέθηκαν τρεις φορές.

Ωστόσο φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν στο γυμνάσιο, όπου δίδασκε η Ασπινάλ και η όταν η μητέρα του αγοριού άκουσε τις φήμες τον πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου ο 13χρονος αρχικά αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

Αλλά την επόμενη μέρα, παραδέχθηκε οι φήμες ήταν αληθινές και πέρασε από ανάκριση από τους αστυνομικούς πριν η Ασπινάλ συλληφθεί, τον Δεκέμβριο του 2013.

Βρετανία: 35χρονη δασκάλα είχε σεξουαλικές σχέσεις με 13χρονο μαθητή της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βρετανία: 35χρονη δασκάλα είχε σεξουαλικές σχέσεις με 13χρονο μαθητή της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Ασπινάλ, βοηθός καθηγητή στο Γυμνάσιο Σούιντον, εμφανίστηκε στο δικαστήριο με επτά κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα με παιδί κάτω των 16 ετών.

Τα αδικήματα, λέγεται ότι έχουν λάβει χώρα μεταξύ Φεβρουαρίου και του Μαρτίου 2013.

Ο 13χρονος παραδέχθηκε ότι τον φίλησε καθώς έπαιζαν προσπαθώντας να του πάρει το κινητό τηλέφωνο και ολοκλήρωσαν την σχέση τους μία εβδομάδα αργότερα.

Οταν τον ρώτησαν γιατί δεν είχε πει την αστυνομία για το περιστατικό μέχρι περίπου εννέα μήνες μετά, είπε: «Η μητέρα μου με έκανε να σκεφτώ πώς θα ένιωθα αν αυτό συνέβαινε με την μικρή αδελφή μου και ένα δάσκαλο και με έκανε να σκεφτώ ότι ήταν λάθος. Είχα μπερδευτεί. Ήταν παράξενο. Εγώ δεν καταλαβαίνω πραγματικά, απλά πήγα και το έκανα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δασκάλα μαθητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ