Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Μαΐου

zodia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς υπάρχουν πολλές συναντήσεις και πολλές συζητήσεις, αρκεί βεβαίως να προσέχετε μήπως οι συμφωνίες που θα κλείσετε δεν είναι προς όφελός σας ή οι συζητήσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν γίνονται μέσα σε ένα κλίμα ασάφειας. Παρά το γεγονός ότι αισθάνεστε πολύ δυνατοί και έτοιμοι να κατακτήσετε τους στόχους σας, θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που κινείστε και κυκλοφορείτε γενικότερα. Τα οικογενειακά σας θέματα ευνοούνται. Οι καταστάσεις είναι πολύ ευνοϊκές για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Απριλίου, διαμορφώνοντας ένα ευχάριστο κλίμα που μπορεί να έχει σημαντικές αποδόσεις τόσο την συναισθηματική σας ζωή όσο και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Για όσους έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, η ευνοϊκή όψη του Ήλιου σας με τον Κρόνο βοηθά πολύ στην σταθεροποίηση των σχεδίων σας.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με θέματα της υγείας σας, ίσως ακόμη και με σημαντικά θέματα της εργασίας σας, τα οποία θα μπορούσαν να αποδώσουν ότι καλύτερο. Οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τα οικονομικά που σχετίζονται με την εργασία σας αποδίδει. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 12 Μαΐου ευνοείστε γενικότερα με τις συναντήσεις, τις μετακινήσεις, τα σύντομα ταξιδάκια και τις ευχάριστες επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να μην λείπουν. Παρόλο που εξακολουθούν να σας απασχολούν κάποια θέματα της οικογένειάς σας, μπορεί ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να επιλύσετε ένα σημαντικό οικογενειακό σας θέμα. Τα οικονομικά σας περνούν σε ένα νέο πλάνο.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους (ειδικά αν έχετε σήμερα τα γενέθλιά σας) η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για τα σχέδια, τις επιδιώξεις σας, τις σχέσεις σας γενικότερα, και φυσικά για να ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο και τα παιδιά σας. Όμως, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουνίου, καλύτερα να αποφύγετε αυτές τις ημέρες σημαντικές συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες, καθώς υπάρχει ένα κλίμα ασάφειας ίσως ακόμη και παραπλάνησης. Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Οι επόμενες ημέρες φέρνουν ένα πολύ σημαντικό γεγονός για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Ιουνίου, το οποίο θα είναι θεαματικό.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με κάποια οικογενειακά σας θέματα, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό δίνει εύκολα τις λύσεις! Ένα οικονομικό θέμα μπορεί επίσης να επιλυθεί. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Ιουλίου, με την Αφροδίτη να ευνοεί τις συναισθηματικές σας επαφές. Ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να σας φορτίζει ή να δημιουργεί ένα παρασκήνιο. Γενικότερα θα πρέπει να θυμάστε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς.

Λέων
Σήμερα είναι μια πάρα πολύ ωραία ημέρα για εσάς τους Λέοντες, μια ημέρα που σας δημιουργεί την επιθυμία να δείτε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ προωθούνται και οι επιδιώξεις σας. Μην αφήσετε τίποτε για τις 31 Μαΐου, καθώς τότε μπορεί να υπάρξουν κάποιες απατηλές καταστάσεις γύρω από τα σχέδιά σας. Σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευεργετικά, καθώς από το τέλος του μήνα και η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει (παλινδρομώντας) για πάρα πολύ καιρό! Αυτό βέβαια μπορεί να μπερδέψει κάπως τα συναισθηματικά σας, αλλά εν πάση περιπτώσει τα συναισθηματικά σας θα προωθηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε! Το τρίγωνο του Κρόνου προς το ζώδιό σας επηρεάζει όσους είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα, σταθεροποιώντας σχέσεις και συνεργασίες, χωρίς να αποκλείεται ένας γάμος ή μια σημαντική συνεργασία για εσάς τους Λέοντες.

Παρθένος
Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να ευνοείται σήμερα για εσάς τους Παρθένους, ενώ σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχει αρκετή φόρτιση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου. Αποφύγετε το τριήμερο που ακολουθεί (Παρασκευή ως Κυριακή) την εμπλοκή σας σε θέματα συνεργασιών ή σχέσεων, καθώς μπορεί να παρουσιάσουν ένα απατηλό χαρακτήρα. Μην υπογράψετε συμβόλαια, και μην κλείσετε συμφωνίες, παρά το γεγονός ότι όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε μεγάλη εύνοια. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ότι κάνετε είναι πάντοτε σωστό. Προσέχετε την επαφή σας με το υγρό στοιχείο, ενδεχομένως να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα.

Ζυγός
Ζυγοί μου, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ευνοεί ιδιαίτερα τα σχέδιά σας, τις σκέψεις σας για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, τις επαφές και τις συμφωνίες σας, αν και όλα αυτά δεν θα γίνουν χωρίς εμπλοκές. Ένα έγγραφο, μια παραπλανητική κατάσταση, μια ασάφεια που υπάρχει στην εργασία σας σας δημιουργούν φόρτιση! Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη, ενώ γενικότερα μπορείτε να περιμένετε πολλά αυτό το διάστημα. Ειδικά για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας φέρνει μια σημαντική εύνοια, είτε σε ένα νομικό ή διαδικαστικό θέμα, είτε σε ένα ταξίδι, είτε σε θέματα σπουδών.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί θα πρέπει σήμερα να κινηθείτε ευέλικτα και να προσέχετε τόσο τα οικονομικά σας θέματα όσο και την υγεία σας. Η Αφροδίτη ωστόσο ευνοεί όσους είστε γεννημένοι μετά τις 14 Νοεμβρίου, με τα πράγματα να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς. Θέματα εργασίας ή υγείας σας απασχολούν.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες των πρώτων ημερών ο Κρόνος στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης σας δείχνει τι πρέπει να κάνετε, αν και θα πρέπει βεβαίως να ξέρετε ότι τα γεγονότα που διαδραματίζονται τώρα, ενδεχομένως να επανέλθουν από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, φροντίστε λοιπόν μέχρι τότε να τα επιλύσετε. Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 4 Δεκεμβρίου έχετε μια γενικότερη ένταση, με καυγαδάκια, εντάσεις και ασάφειες να σας προβληματίζουν! Θέματα της οικογένειας, πιθανές εξαπατήσεις αλλά και οτιδήποτε έχει σχέση με το υγρό στοιχείο θα πρέπει να τα προσέχετε, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει όλα αυτά τα θέματα, κυρίως για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί ένα σημαντικό κλίμα φόρτισης για εσάς τους Αιγόκερους τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Στον εργασιακό σας χώρο, ίσως ακόμη και στην υγεία σας, θα υπάρξουν κάποιες εμπλοκές. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται τώρα, ενώ θα πρέπει με την διαίσθησή σας να ξεπεράσετε κάποιες παγίδες που μπορεί να προέρχονται από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι εξακολουθείτε να έχετε δυναμική διάθεση, αλλά και να πιέζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Τι ημέρες αυτές, ως και το τέλος της εβδομάδας , θα πρέπει να προσέχετε κάποιες απατηλές καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με τα οικονομικά σας, παρά το γεγονός ότι ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας και, ειδικά για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 3 Φεβρουαρίου, ως την ερχόμενη εβδομάδα θα φέρει αποτελέσματα σε κάποια πολύ σημαντικά σας θέματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά! Ο χώρος της εργασίας σας ευνοείται.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, ασχοληθείτε σήμερα με ένα οικονομικό σας θέμα, αν και οι επόμενες ημέρες θα είναι απατηλές και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Προσέχετε τα παιδιά, τα νεαρότερα πρόσωπα της οικογένειας, ακόμη και τα μικρά ζωάκια της οικογένειας. Όσοι είστε γεννημένοι στις αρχές Μαρτίου αισθάνεστε ένταση, ενώ, αντίθετα, η συναισθηματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή! Ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Μαρτίου, η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον συναισθηματικό σας τομέα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ