Σταθάκης: Ο ΕΝΦΙΑ θα παραμείνει και το 2015 - iefimerida.gr

Σταθάκης: Ο ΕΝΦΙΑ θα παραμείνει και το 2015

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα σημεία σύγκλισης με δανειστές, αλλά και στις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης που δεν θα υλοποιηθούν αυτή τη χρονιά αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

Μιλώντας στο Mega, την εκπομπή Online και τους Ολγα Τρέμη και Νίκο Ευαγγελάτο ο κ.Σταθάκης ανέφερε πως υπάρχουν αρκετά σημεία σύγκλισης στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, ωστόσο δεν επιβεβαίωσε αν ήδη γράφεται η συμφωνία. Παρόλα αυτά εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η διαπραγμάτευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Παραμένει ο ΕΝΦΙΑ -Το επόμενο έτος ο κατώτατος μισθός και η 13η σύνταξη

Ο κ. Σταθάκης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι θα επιβληθεί φόρος στις τραπεζικές συναλλαγές και πρόσθεσε πως ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί από το επόμενο έτος εκτιμώντας πως τα ποσά για τον ΕΝΦΙΑ του 2015 θα υπολογιστούν με τις νέες αντικειμενικές αξίες.
Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως η κυβέρνηση δεν θα υλοποιήσεις τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις όπως η επαναφορά του κατώτατου μισθού και η 13η σύνταξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ