Επιβλητικός ο Παναθηναϊκός - Νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και βλέπει Τσάμπιονς Λιγκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Επιβλητικός ο Παναθηναϊκός - Νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και βλέπει Τσάμπιονς Λιγκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγκαλιά με το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο της Τούμπας με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ταυλαρίδης.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αύξησε τη διαφορά της στους επτά βαθμούς από τον Δικέφαλο του βορρά, τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέι-οφ και χρειάζεται μια ακόμη νίκη προκειμένου να «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρωτιά στη βαθμολογία.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος από το ξεκίνημα του αγώνα και οι παίκτες του ανάγκασαν τον Ιτάνζ σε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο Νίνης σε δύο περιπτώσεις και ο Νάνο έφτασαν μια ανάσα από το γκολ ενώ καλή ευκαιρία είχε και ο Μαυρίας. Ο ΠΑΟΚ έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει και τελικά ήρθε η δικαίωση για τους πράσινους λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Νάνο έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Ταυλαρίδης πήρε τη γυριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στην ανάπαυλα ο Γεωργιάδης πραγματοποίησε διπλή αλλαγή με τους Αθανασιάδη και Περέιρα να περνούν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Πόζογλου και Παπαδόπουλου. Ο ΠΑΟΚ ήταν αισθητά καλύτερος και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με σουτ του Κίτσιου στο 51'ωστόσο στάθηκε άτυχος αφού με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο 2ο μέρος, έχασε με τραυματισμό τον Αθανασιάδη, ο οποίος είχε δώσει πνοή από την στιγμή που μπήκε στην επίθεση της ομάδας. Κάπου εκεί «έσβησε» και η πίεση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό όχι μόνο να μην κινδυνεύει αλλά να απειλεί μάλιστα και με ένα δεύτερο γκολ, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης. Το τριφύλλι πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 κάνοντας το μεγαλύτερο βήμα για την πρωτιά στα πλέι-οφ.

Συνθέσεις
ΠΑΟΚ:Ιτάνζ, Ρατς, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Νομπόα, Κάτσε, Τζιόλη2, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλος.
Παναθηναϊκός:Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Μαυρίας, Νίνης, Πράνιτς, Καρέλης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός σταθης ταυλαριδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ