Βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός παραδέχεται πως είναι λεσβία [εικόνες] - iefimerida.gr

Βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός παραδέχεται πως είναι λεσβία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόρη του Ryan O' Neal ξαναχτυπά και αποκαλύπτει τις σεξουαλικές τις προτιμήσεις.

Η 51χρονη, βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Tatum O' Neal και μητέρα τριών παιδιών αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι προτιμά τη συντροφιά των γυναικών καθώς τις θεωρεί πολύ πιο έξυπνες από τους άνδρες.

«Μου αρέσουν οι γυναίκες. Και σίγουρα προτιμώ πολύ περισσότερο να βγαίνω ραντεβού με γυναίκες το τελευταίο διάστημα» δήλωσε η Tatum και πρόσθεσε πως δεν κατηγοριοποιεί τις σεξουαλικές της προτιμήσεις: «Πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι τα πιο εκπληκτικά πλάσματα σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι ευγενικές και σίγουρα πιο έξυπνες από όσους άντρες έχω συναντήσει τελευταία. Δεν είμαι με κάποια τώρα σε σταθερή σχέση αλλά ανυπομονώ για αυτό».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Tatum σοκάρει με τις αποκαλύψεις της. Η κόρη του πρωταγωνιστή της ρομαντικής ταινίας «Love Story», Ryan O' Neal, ζούσε με τον διάσημο μπαμπά της από 7 ετών καθώς η μητέρα της είχε προβλήματα με τον αλκοολισμό.


Πριν χρόνια είχε αποκαλύψει ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά και ότι πρακτικά την εγκατέλειψε όταν γνώρισε τον «Αγγελο του Τσάρλι» την Farrah Fawcett. Ο πατέρας της διέψευσε όσα του καταλόγισε η κόρη του.


Η πρώην σύζυγος του τενίστα John McEnroe έχει αποκτήσει τρία παιδιά - δυο γιους και μία κόρη- από το γάμο της μαζί του και στα 51 της χρόνια, η αποκάλυψη της ξάφνιασε πολλούς καθώς τα τελευταία χρόνια η προσωπική της ζωή ήταν μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tatum O' Neal Ryan O' Neal λεσβία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ