Χαμός στη Βουλή: Σοβαρές καταγγελίες για «περιπτώσεις Κατρούγκαλου» στην επιτροπή γερμανικών αποζημιώσεων - iefimerida.gr

Χαμός στη Βουλή: Σοβαρές καταγγελίες για «περιπτώσεις Κατρούγκαλου» στην επιτροπή γερμανικών αποζημιώσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση σημειώθηκε το απόγευμα στη Βουλή κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Πρωταγωνίστρια ήταν για μια ακόμη φορά η Πρόεδρος της Βουλής η οποία είχε έντονη αντιπαράθεση ακόμη και με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος ήταν πως ενώ αρχικά η επιτροπή είχε αποφασισθεί να είναι κλειστή, η κα Κωνσταντοπούλου άλλαξε άποψη και την έκανε ανοιχτή καλώντας τον Ερίκ Τουσέν και άλλους.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών, ακόμη και του Γιάννη Σταθά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Την αντίθεσή τους εξέφρασαν και βουλευτής του ΚΚΕ και της ΝΔ.

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης, μάλιστα, είπε στην πρόεδρο της Βουλής «Δεν είμαστε πρόβατα. Δεν θέλουμε αδελφοποίηση με τη Βόρεια Κορέα».

Απίστευτη καταγγελία Τζαβάρα

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η σοβαρή καταγγελία του Κώστα Τζαβάρα ο οποίος έκανε λόγο για... «υποθέσεις Κατρούγκαλου» εντός της επιτροπής.

Ειδικότερα ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι στις συνεδριάσεις παρίστανται δικηγόροι οι οποίοι έχουν αναλάβει υποθέσεις ιδιωτών για διεκδικήσεις, για τις οποίες έχουν συμφωνήσει να πάρουν ποσοστό.

Μάλιστα το ποσοστό δεν θα είναι μόνο από τις ατομικές υποθέσεις, αλλά και επί του συνολικού ποσού που διεκδικεί η χώρα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πάντως, απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι για αυτή την καταγγελία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ