Ισοπαλία 0-0 στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης - iefimerida.gr

Ισοπαλία 0-0 στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι διατηρώντας αναλλοίωτες τις πιθανότητές τους για την καλή θέση του Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Το ματς δεν ξεκίνησε με καλό ρυθμό και χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να έρθει η πρώτη καλή φάση του αγώνα. Ο Ατρόμητος είχε την εδαφική υπεροχή και προσπαθούσε κυρίως με τις στημένες φάσεις από τα πόδια των Ούμπιντες και Πίτου Γκαρσία να απειλήσει ενώ ο μοναδικός που δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις από την άλλη πλευρά ήταν ο Ρόλε. Ο Θεοδωρόπουλος στο πρώτο μέρος κράτησε ανέπαφη την εστία του σε δύο περιπτώσεις και στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης άλλαξαν την εικόνα του αγώνα. Οι Αρκάδες φάνηκαν πιο απειλητικοί και έφτασαν κοντά στο γκολ στις κόντρα επιθέσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν δίχτυα.

Συνθέσεις
Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (76' Καράσκο), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Καραμάνος (63' Μαρσελίνιο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπάλλας (63' Αγκουαζί)
Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Μάσα (71' Μουνάφο), Μπαράλες, Μπαντιμπανγκά (46' Πάρα, 74' Ζησόπουλος).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ